Thuis

Shenzhen Rong Teng Hui Technology Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Rtench is een volledige naam van de Technologieco. van Shenzhen Rongtenghui, Ltd, dat in 2013 werd gevestigd. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van precisie elektronische schakelaars specialiseren. De momenteel ontworpen en vervaardigde schakelaarproducten omvatten POGO-de schakelaars van de SPELDlente, de sondes van de testlente, FPC/FFC-schakelaars, batterijschakelaars en de granaatscherf van de hardwareantenne. Wacht. De producten worden wijd gebruikt in militaire, medische, mededelingen, mobiele telefoons, veiligheid, slimme horloges, huishoudapparaten, walkie-talkies en de spoorwegsystemen, enz., heeft het bedrijf Japanse ingevoerde CNC draaibanken, de machines van het hoge snelheidsponsen en Japanse Sumitomo-motorinjectie het vormen machines en ander productiemateriaal vooruitgegaan en uit internationale verbindingen R&D en productieteam van het bedrijf, R&D-ervaring van het de schakelaarwerk van het productieteam de gemiddelde meer dan 10 jaar, heeft Rong Tenghui een aantal Chinese octrooien van de gebruiksmodeltechnologie en uitvindingsoctrooien verkregen. Na verscheidene jaren van het harde werk, heeft Rong Tenghui steun van klanten zoals Haier, Hisense, Panasonic, Samsung, en Tongfang ontvangen.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Rtench is een volledige naam van de Technologieco. van Shenzhen Rongtenghui, Ltd, dat in 2013 werd gevestigd. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van precisie elektronische schakelaars specialiseren.

img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : Rtench

Aantal werknemers : 100~200

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Rong Teng Hui Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Rong Teng Hui Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Rong Teng Hui Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Rong Teng Hui Technology Co., Ltd Certificaten